וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רייטינג יומי: זה שעולה וזה שיורד

הדס ריבק

23.10.2007 / 11:46

"קרב סכינים" וגלית גוטמן משתפרים, "פספוסים" יורדת מתחת לקו ה-20%, עמנואל רוזן מגיע לשיא העונתי ורפי רשף נצמד ללונדון וקירשנבאום

אחרי שבשבוע שעבר סבלו "קרב סכינים" ו"מחפשים אהבה" של ערוץ 10 מנפילת מתח, הפריים טיים של ערוץ 10 מתחזק. "קרב סכינים" עם 13.9% ו"מחפשים אהבה" עם 11.7% (11% ו-9% בשבוע שעבר). "פספוסים" מאבדת גובה ומשיגה 19.4% (22.8% בשבוע שעבר) והיא נמצאת במקום השני בטבלת הצפייה היומית.

מהדורת החדשות של ערוץ 2 נמצאת במקום הראשון בטבלה עם 19.5%, חדשות 10 עם 10.8%, "מבט" עם 6.9%. בדרבי הלילי משיגה "השורה התחתונה" את הנתון הגבוה ביותר שלה מאז חזרה מהחופשה. 11.7% שמספיקים לה גם להיות תכנית האקטואליה המובילה. גיא זוהר ו"היום שהיה" מסתפקים ב-9.3%. באקטואליה המוקדמת: "שש עם" עם 10.5%, "לונדון את קירשנבאום" עם 8.2%, והמתחרה הישירה "דברים טובים בשבע" עם 8.4%.

מדד חמש: רפי רשף נצמד ללונדון וקירשנבאום עם 8.1%, "סדר עולמי" עם 5.2%, "ערב חדש" עם 4.5%.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully