וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נסטלה נכנסת לתחום גלידות הפרימיום

עדי דברת-מזריץ

30.5.2010 / 17:32

תתחרה בבן אנד ג'ריס והאגן דאז. המחיר המומלץ לצרכן של "ג'ויה" יהיה 27.9 שקל, בדיוק שקל פחות מהמחיר המומלץ של גלידת בן אנד ג'ריס

גלידות נסטלה מנסים להתגבר על הנחיתות בתחום הגלידות המשפחתיות מול גלידות שטראוס – ישיקו גלידות פרימיום המתחרות בבן אנד ג'ריס והאגן דאז.

ל-themarker נודע כי נסטלה תשיק גלידה משפחתית פרימיום, תחת השם "ג'ויה" והיא תלווה בקמפיין טלוויזיה, פעילות אינטרנטית ופעילות קידום מכירות.

המחיר המומלץ לצרכן של גלידת ג'ויה יהיה 27.9 שקל לאריזת 700 מ"ל. שקל פחות מהמחיר המומלץ של גלידת בן אנד ג'ריס שעומד על 28.9 שקל. מחיר האגן דאז הנו יקר יותר - 34.5 שקל.

בכדי לייצר התנסות במוצרים החדשים, יחולקו בחודש הראשון להשקה מעל 200 אלף אריזות אישיות ויתקיימו מבצעי 'קנה קבל' שונים.

בארבע השנים האחרונות שוק הגלידות המשפחתיות, המגלגל כ-250 מיליון שקל, אומנם צמח כספית ב-15% אך מבחינה כמותית ירד ב-1%. נתון המלמד על עליית מחירים מחד וירידה בצריכה מנגד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully