וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

הטאלנטים של 103 נגד עו"ד שפטל: "אפס", "זבל" ו"מתועב"

וואלה ברנז'ה

7.2.2016 / 15:02

זה התחיל מעו"ד יורם שפטל שבתוכניתו ברדיו ללא הפסקה תקף את רבקה מיכאלי, שבדיוק באותן דקות הקליטה את תוכניתה מספר מטרים לידו. היום הצטרפו לפסטיבל גם השדרנים הבכירים בתחנה, גבי גזית ונתן זהבי, שלא ממש הצליחו לשמור על איפוק

צילום: נעם כהן

מלחמת טאלנטים ב"רדיו ללא הפסקה - 103FM": המגישים הבכירים יוצאים נגד עו"ד יורם שפטל בעקבות דברים שאמר בשידור נגד רבקה מכאלי, המשדרת גם היא באותה התחנה.

ביום חמישי האחרון התייחס שפטל בתוכניתו השבועית ברדיו ללא הפסקה, לקמפיין "שתולים בתרבות" של תנועת "אם תרצו" שכלל גם את השחקנית רבקה מיכאלי. בזמן שמיכאלי, המשדרת גם היא באותה התחנה, הייתה באולפן הסמוך, אמר עו"ד שפטל כי בגלל החינוך שקיבלו בניה הם יירדו מהארץ, ואיחל לה שהבנים של נכדיה ייכרתו מזרע ישראל.

מיכאלי שהתה באולפן הסמוך גם כאשר שפטל ניסה מאוחר יותר להתנצל על הדברים אבל שוב תקף את מיכאלי, ואמר למאזינים: "דיברתי בלהט הרגע, אלה מילים שאין להם מקום ואני מתנצל מיוזמתי. רבקה מיכאלי לעולם לא תתנצל על הדברים הבזויים שיצאו מהלוע שלה".

היום (ראשון) תקף גבי גזית בתוכניתו, גם היא ברדיו "ללא הפסקה" את עו"ד שפטל. "לצערי אני צריך לחלוק את אותו המיקרופון עם אדם שאני מתעב ושמו יורם שפטל", אמר גזית וכינה את תוכניתו של שפטל "קוריוז עלוב. תוכנית קאלט שאין בה לא עומק ולא שכל". את עמיתו לרדיו כינה גזית "אפס אחד גדול".

גבי גזית: "אפס אחד גדול"

לחגיגה הצטרף גם, ואיך לא, השדרן נתן זהבי שעלה לשידור אחרי גבי גזית וכינה את עו"ד שפטל "זבל" והוסיף: "חזיר אדום צואה מצחינה".

מלבד גזית וזהבי שתוקפים את שפטל, פתח ביום חמישי ח"כ יואל חסון בקמפיין הקורא למאזינים לפנות לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו ולקרוא להורדת התוכנית.

אור צלקבוניק, מנכ"ל רדיו ללא הפסקה: "עו"ד יורם שפטל הביע את התנצלותו בשידור על דבריו הפוגעניים. יחד עם זאת, עקרון חופש הביטוי אותו חרט רדיו ללא הפסקה על דגלו, אינו חל רק על ביטויים שבקונצנזוס ושדרני התחנה מקפידים לעשות כך משני צידי המתרס - מימין ומשמאל".

151 תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

  • ש

    שמאלנים לכלא

    04:28 28.11.17

     בארץ. גבי גזית וגם נתן זהבי הוקעו על ידי נשים שונות כמטרידנים מיניים.
    ועל כך נאמר:  חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • 12:13 31.08.17

    איך זבי גבית וזנן נהבי הם טאלנטים? הרייטינג של שפטל הוא יותר מפי 2 מאשר הרייטינג המצרפי של שני המאוננים דלעיל.
  • 00:47 30.07.17

    ארצה זבל
  • 14:32 20.05.17

    בושה לערוץ 103 שמאפשר לשפטל לשדר אצלו. שפטל מפיץ שנאה פוגע ומקלל כול מי שאינו בדעתו בשבילו כול מי שניראה בעיניו שמאלן הוא אנטישמי עוכר ישראל. הוא יעשה הכול כדי לפרסם עצמו כך במשפט דמיניוק וכך במשפט אלאור עזריה. הצדק והאמת אינם מעניינים אותו, מייצר פייק ניוז בחזות מכובדת מנבל את פיו מזלזל במאזיניו. ניראה בסה"כ כאדם מתועב הזוי וובזוי שכול מי שהארץ הזו יקרה לו ירחק מאיש זה.
  • ש

    שמעון מסיקה

    09:51 06.07.16

    ליורם שפטל יש יותר מאזינים ביום אחד, מאשר לשני הליצנים זהבי וגזית. שפטל הוא אינטרנט רב תחומי כל שאלה בכל תחום הוא יענה במהירות האור, עד היום אין בחורה שרוצה להתחתן עם זהבי. גזית לא מתקדם לשום מקום כבר שנים, עוד נהפל שנפל על הראש.
  • ש

    שוקי ולטר

    22:35 30.04.16

    שפטל הוא גאון מהלך. ספריה של ההסטוריה הישראלית. הזבלים לידו הם אנשי החושך. גבי גזית וחברו זהבי לא סתם זרקו אותם או נעזבו מכלי תקשורת. סתם אנשי חושך באיצטלה של אנשים רגישים.
  • ע

    עז רך

    03:25 30.04.16

    אינו שוחה בשפה העברית. מעייף לשמוע אותו. נתן זהבי רדוד שטחי ומביך בקללות התדירות שלו. יורם שפטל עוסק בשני תחומים ועל כך מגיעה לו הערכה
  • א

    אריק הויקינג

    15:40 28.04.16

    כנראה שזה מוכנה רק לשמאלנים.
  • ש

    שלוה חן

    10:39 25.04.16

    שפטל הוא המיץ של הזבל. חבל על האוויר שהוא מזהם כשהוא נושם...
  • א

    אריה

    22:24 18.04.16

    שפטל הוא מלך הרדיו יושבים שני זבלים גזית וזהבי דבר שקה להם לישמוע את האמת ברדיו שני אפסים שמבזבזים זמן לכו לעבוד בשידור בתל ברוך שם לא ישעמם יאפסים
  • א

    אלי

    23:12 16.04.16

    לכל אלה שמהללים את הידע של של שפטל. אל תשכחו דבר אחד. שפטל הוא עורך דין, ועורך דין הוא אדם שכל מומחיותו היא להגיד רק חצי מהאמת. תחשבו על זה בפעם הבאה שתקשיבו לו.
  • י

    יפלה

    22:36 14.04.16

    זהבי מיכאלי וגזית האנשים שלא הצליחו להוכיח את ההפך שפטל טוען חוץ מנבולי. פה וקללות מזהבי לא שמעתי שום דבר משכנע ואומר ההפך ממה שמשפטך אומר
  • J

    Jeff1985

    18:18 14.04.16

    שמתם לב כמה אהבה וקבלה יש במחנה הטהור של השמאל שמתהדר בקבלת האחר
    אז האחר הוא הימין, ואם האחר פותח את הפה לשניה אחת מגני חופש הביטוי ישר עולים ודורשים למנוע ממנו לדבר, אם זה ישראל היום או יורם שפטל או כל אחד אחר ממחנה הימין בתקשורת.
    חופש הביטוי כפי שהשמאל חושב ומאמין הוא לא רכושם כדי שהם יהיו אילו שיחליטו ממי לקחת את חופש הביטוי ולמי לתת אותו.
  • א

    אני

    08:51 14.04.16

  • ס

    סמי

    06:45 14.04.16

  • א

    איזבל השןךמית

    20:45 13.04.16

    אם שפטל הוא כיס מוגלה דוחה איך תכנה את הפרונקל זהבי הוא לא רק דוחה מגעיל שפל שאין מילת גנאי שיכולה לתאר את הפינכה הזו
  • י

    יפה המר

    20:29 13.04.16

    נאצים ואנסים כמו צבי גור,זה כן. פגוע המוח הזה תולה תמונות של צבי גור בבית שלו בקיסריה. שפטל עלוב נפש
  • ל

    לואיס

    13:48 12.04.16

  • מ

    מי מאזין לסייען הזה?

    13:05 12.04.16

  • י

    יהודי

    12:19 12.04.16

    מעניין שאתה כל בטוח מי זה דמאניוק אז למה לא הצלחת לשכנע את השופטים????
    שמאל זה אסון
  • ש

    שונא ימניים

    10:37 12.04.16

    שפטל זה האיש שבשביל בצע כסף ייצג נאצי שרצח מבני עמנו
    וחבורת הימנייים המחליאה מגנה עליו רק מראה מי אתם ואיך המוח הרקוב והמצחין שלכם עובד.
  • ע

    עמוס

    10:33 12.04.16

  • א

    אליהו הנביא

    10:11 12.04.16

    אני לא בטוח אם הבעיה היא בעיה חינוכית או בעיה מוחית מבנית.  אבל יש לנאצים בעיה בתפישה שקיימת בעולם שונות וקיים מגוון של רעיונות - שלעיתים הם שונים משלהם. 
    זה נראה להם לא לגיטימי שמישהו בכלל מעלה בעדתו לחשוב אחרת וישר מתנפח להם איזה וריד שמקפיץ את היצר האלים שלהם בכל פעם שהם שומעים דיבורים של כאלה שאינם נאצים.
    זכור לי שפעם בבית הספר אפילו ראינו תמונות שבהן נאצים מדדו את היקף הראש של יהודים כדי לנסות ולהבין את מבנה הגוף של יהודים - שבהם הם לא ראו ממש בני אדם.  
    כנראה שהיקף הראש שאותו צריך היה למדוד הוא היקף הראש של הנאצים - שאולי הוא קטן ומוגבל - ובגלל זה הוא אינו מסוגל להכיל שונות ומגוון של רעיונות.  מסכנים.
  • ד

    דוד ש.

    09:53 12.04.16

    לא יעזור לכם כמה שתרוצו בריצת אמוק בחוצות העיר ותקראו בכול ניחר "זבל זבל וצואה" ותיפתרו מתואר זה שיושב בתוככם טוב מאוד ואל תישכחו את הפופולריות העצומה שיש לעורך דין שפטל  בימיי חמישי שהידע שלו בהיסטוריה והקטואליה שאתם עצמכם לא מוותרים להקשיב ולילמוד מימנו בתוכניתו ב103 כמישקל נגד תוכניות הכרא שאתה זהבי וגזית מלכלכים את התחנה .הניסיונות שלכם להכפיש את עורך דין שפטל רק מציף מימכם את הכרא הטמון בכם.
  • י

    ישראל

    22:59 11.04.16

  • י

    ישראלי מצוי

    19:04 11.04.16

    הבנאדם הזה הוא חלאה צרופה מלידה. איש רודף בצע כסף שבערוב ימיו, הוסיף  לרזמה שלו קיצוניות ימנית, דתית ומשיחית.  הוא גרגיר אבק בהשוואה לאמנים   כמו רבקה מיכאלי.  חופש הדיבור אינו רישוי להוציא מפה כל ניבול אפשרי.  מוצע לצנזר אותו ואחרים כמו זהבי וגזית.
  • ח

    חנן

    15:23 11.04.16

    אדם סובל מפגיעה מוחית יתכן בלידה של אמא שלו זל זקוק לאישפוז כפוי
  • ה

    הוא סהכ' פטריוט,שמגח

    00:07 07.03.16

    שמגחיך את כל אווירת הסמול -שהם דקטטורת מחשבות
  • ש

    שומע אותם=מייד מעביר

    09:28 26.02.16

  • ב

    בתיה

    14:19 09.02.16

    גם גזית וגם שפטל מנבלים את הפה, אלא שהאחרון שפטל, יש לו כיסוי לכל מה שהוא אומר והוכחות כתובות ואם הוא מתלהם זה על מאזינים שמשקרים במצח נחושה ומגלים עוייניות למדינה, ואילו השני סתם איש שצועק סיסמאות נבובות.
לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

התרעות פיקוד העורף

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully