וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

זירת מטענים: "מוטי גילת מבקר? הוא היה השיטה של רשימות שחורות ולבנות"

וואלה ברנז'ה

16.1.2017 / 9:24

קלמן ליבסקינד תוקף בערוץ 20 את כתבי "ישראל היום" מוטי גילת ודן מרגלית, אשר מבקרים בימים האחרונים את הנעשה ב"ידיעות אחרונות": "הופכים את עצמם לקדושים גדולים; מרגלית הלך 40 שנה הלך לצדו של אהוד אולמרט ולא ראה כלום?"

יח"צ - חד פעמי

כתב חדשות 2 עמית סגל כינה עם תחילת פרשת ביבי-נוני את התמלילים כ"זירת מטענים" - מתברר שהוא צדק, משום שרעשי המשנה לא מפסיקים לתת אותותיהם. אמש (ראשון) בתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 20 תקף העיתונאי קלמן ליבסקינד את כתבי "ישראל היום" מוטי גילת ודן מרגלית, אשר מבקרים בימים האחרונים את הנעשה ב"ידיעות אחרונות".

"הרבה מאד אנשים, כאלה שעבדו ב'ידיעות אחרונות' בעבר, יורים על 'ידיעות אחרונות' והופכים את עצמם לקדושים גדולים. אחד מהם לדוגמא זה מוטי גילת, שהוא, האיש 10 שנים או שמונה שנים עובד ב'ישראל היום', המקסימום שהוא יכול לכתוב עליו זה יוסי וסרמן מזכ"ל הסתדרות המורים ויש לו הערות על 'ידיעות אחרונות'. עכשיו תקשיבו, מוטי גילת הוא היה השיטה של רשימות שחורות ורשימות לבנות, רשימות של 'במי נכנסים', 'במי אסור להיכנס'. העובדה שהוא יצא החוצה מאפשרת לו עכשיו לירות היא פשוט מדהימה".

"האיש השני הוא דן מרגלית", ממשיך ליבסקינד. "כשאני מצרף את דן מרגלית שמותח ביקורת על 'ידיעות אחרונות' עם מוטי גילת שמותח ביקורת על 'ידיעות אחרונות' אפשר לחשוב לרגע שהעיתון היחיד שאפשר בו להילחם בשחיתות הוא 'ישראל היום', שזה העיתון ששניהם עובדים בו, שזה באמת הגיחוך בהתגלמותו. עכשיו על דן מרגלית צריך לזכור: האיש 40 שנה הלך לצדו של אהוד אולמרט ולא ראה כלום. כלום! לא מהנהנתנות, לא משום דבר הוא לא ראה. גם ב-10 השנים האחרונות שהוא עובד ב'ישראל היום' הוא לא ראה שום דבר, אבל הוא הלוחם הגדול בשחיתות".

11 תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

  • נ

    נשאר לו רק וסרמן

    01:59 15.02.17

  • צ

    צביקה

    16:08 07.02.17

    מוטי גילת היה ונשאר עיתונאי ראוי לשמו, בעל יושרה אישית ומקצועית. את ידיעות עזב כי מנעו ממנו חקירות. הוא לא כותב דעות, מר ליבסקינד, של נעליך, הוא חוקר שחיתויות. רשימת הנושאים שחקר מדברת בעד עצמה.
  • ג

    גילה סוד

    18:59 25.01.17

  • י

    ילד קטן

    20:49 17.01.17

    כאילו מה באמת?? באמת חיכתם לגילוי כדאי לדבר על זה שכל מי שמדבר בארץ הוא מטעם..הוא שבטי ובעל דעה..האם יש ילד בארץ שלא יודע לאן הרוח נושבת בכל התקשורת בארץ..נו באמת??התקשורת בארץ שמאלנית ואנטי ימין ודת!!!זה בושה לשכל שבכלל זה מצריך בדיקה ודיון
  • מ

    משהמוישה

    19:21 17.01.17

    נמוך נמוך. אג'נדרי לחלוטין. דוס מטורלל .
  • מ

    מרדכי

    07:31 17.01.17

  • ת

    תגובה. גן ילדים

    21:36 16.01.17

  • ש

    שי

    21:32 16.01.17

  • א

    אנדי

    21:09 16.01.17

    כשהיינו צעירים שמענו את המנטרה שכל עיתונאי ימכור את אמא שלו בשביל סקופ עתה מתברר שזו לא מנטרה ולא קלישאה אלא דרך חיים עתה מבינים טוב יותר אזרחיי המדינה מדוע אותם עיתונאים טעו פעם אחר פעם בסיקורם את הממשלה והעומד בראשה הבחירות והסקרים ואי הדיוקים שהיו מביאים אזרח רגיל לבית המשפט ואת העיתונאי לקבלת פרס ישראל.צודק ליבסקינד ומביישת הופעת האחות הגדולה בטיטו שבדרך כלל מקשקשת ללא מעצור והיום בררה מילים ודיברה גיבובי מילים כאילו מחפשת מוצא רבותיי ללמדכם שלפני שמשחררים את חרצובות הלשון והעט זב הדיו יש להיזהר בקטנה כגדולה כבודכם הוא קודם כל כבוד האזרח וגם אתם קודם כל אנשים אזרחים ואחכ עיתונאים.אל תעשו לאזרחים מה שלא נוח וטוב לכם.
  • א

    אשק

    19:27 16.01.17

    אהבתי לקרוא את דן מרגלית ונטשתי כאשר הפך אובססיבי מידיי, אולי כדיי להסיר כל ספק באשר ליושרה שלו, אבל היום אפילו את הכותרות של מאמריו איני קורא,
    כך כם עם בן כספית, נהניתי לקרוא את מאמריו עד שהאובססיה שלו (גם אם צודקת), הפכה אותו לבלתי רלוונטי עבורי.
    גילת היה תמיד מין חושף שחיתויות-שוטר-פרקליט-מרשיע, והתחקירים שלו לרוב ראויים אבל אינם ברי השוואה לכותבי מאמרי דעה .
    קלמן ליבסקינד מתחיל לצעוד לאותם מקומות. כתוב את דעתך על נושא, תפסיק לרדוף את מי שאינך מסכים איתם, לפחות לא לאורך עמודים רבים.
  • א

    אביגיל

    15:46 16.01.17

    ליבסקינד צודק .100%
לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

התרעות פיקוד העורף

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully