וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלמן ליבסקינד מונה לעורך הראשי של "מקור ראשון"

עודכן לאחרונה: 20.8.2025 / 14:26

העיתונאי והפובליציסט קלמן ליבסקינד מונה לעורך הראשי של "מקור ראשון" - כך נמסר על ידי העיתון. הוא צפוי להיכנס לתפקידו בחודש ספטמבר והוא יחליף את אלעד טנא

קלמן ליבסקינד. צילום מסך, צילום מסך
קלמן ליבסקינד/צילום מסך, צילום מסך

העיתונאי והפובליציסט קלמן ליבסקינד מונה לעורך הראשי של "מקור ראשון" - כך נמסר על ידי העיתון. הוא צפוי להיכנס לתפקידו בחודש ספטמבר והוא יחליף את אלעד טנא שערך את העיתון בשנתיים האחרונות ומונה זה מכבר לעורך-העל של ידיעות אחרונות. ליבסקינד ימשיך לשדר את התוכנית היומית "קלמן ליברמן" בכאן רשת ב'.

ליבסקינד מסר היום: "אחרי 24 שנים ב'מעריב', שהיה לי בית חם - ושבסיומן אני מבקש להודות מקרב לב למו"ל, לעורכים, ולעובדים הרבים שהיו איתי בדרך הארוכה - אני נרגש לחזור אל המקום שבו התחלתי את דרכי העיתונאית, ולהצטרף אל 'מקור ראשון' כעורך הראשי".

דורון ביינהורן, מנכ"ל מקור ראשון, הוסיף: "אני שמח על הצטרפותו של קלמן לתפקיד העורך הראשי. אנו מחויבים להעמיק את הקשר עם קהל הקוראים שלנו בעיתון ובאתר, ולהביא לכם ערכי ימין ועומק מחשבתי, עם סט ערכים המחובר למה שחשוב באמת".

עמיר פינקלשטיין, מנכ"ל קבוצת "ישראל היום", מסר: "קלמן מביא איתו שילוב נדיר של אומץ עיתונאי, יכולת כתיבה חריפה והגינות. מדובר באחד הקולות הבולטים והאמינים ביותר בתקשורת הישראלית. מינויו הוא צעד משמעותי במהלכי ההתחדשות שאנו מובילים בעיתון ובאתר, ואני בטוח שהוא ימשיך את התנופה של 'מקור ראשון' ויצעיד אותו לשיאים חדשים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully