בתום ארבע שנים, טלי ליפקין-שחק מסיימת היום (ראשון) את תפקידה כראש מחלקת התוכניות של גלי צה"ל. תומר קריב, המשמש כיום כמנהל מחלקת הדיגיטל בתחנה, מחליף את ליפקין-שחק ומונה לתפקיד ראש מחלקת התוכן.
הסטטוס של גלי צה"ל כיום הוא לא סגור - אלא בהקפאה משפטית, בעקבות החלטות של בג"ץ. בדצמבר 2025 הממשלה החליטה לסגור את התחנה עד 1 במרץ 2026. מיד לאחר מכן הוגשו עתירות נגד המהלך. ב-2 בפברואר 2026 בג"ץ הוציא צו על תנאי נגד הסגירה. המשמעות: הממשלה חייבת לנמק למה לא לבטל את ההחלטה לסגור את גל"צ.
זה צעד משמעותי כיוון שנטל ההוכחה עובר לממשלה והסגירה לא יכולה להתבצע עד הכרעה סופית. נכון לכעת, התחנה ממשיכה לשדר.
במסגרת תפקידו יהיה קריב אחראי תומר על תוכניות המגזין השונות בגלי צה"ל, תוכניות התרבות והמחלקה הצבאית, הן במסגרת לוח השידורים והן מחוצה לו.
כחלק מהמהלך ועל מנת לייצר סנכרון מיטבי, גופי הדיגיטל השונים של התחנה יוטמעו ויעבדו מעתה לא כמחלקה נפרדת אלא ישירות תחת מחלקות התוכן הרלוונטיות: תוכן, אקטואליה וגלגלצ. לצד זאת, בנוסף לתפקידו הנוכחי במחלקת התוכן, מונה איתי זילבר למנהל פיתוח התוכן של התחנה.
טל לב רם, מפקד התחנה: "זוהי הזדמנות להודות באופן מיוחד לטלי ליפקין-שחק עם סיומו של פרק משמעותי כראש מחלקת התוכניות. טלי, עיתונאית, מגישה ועורכת בחסד, תרמה רבות לעולם התקשורת וחינכה דורות של עיתונאים בגלי צה"ל ומחוצה לה. טלי תמשיך להוביל ולהגיש תוכניות מרכזיות, בהן "רצועת הביטחון" ו"פגישה אישית" וניסיונה הרב ימשיך ללוות אותנו. ברצוני להביע את הערכתי העמוקה לטלי, שגלי צה"ל הייתה ותישאר הבית שלה. מאחל הצלחה רבה לכולם בדרכם החדשה".
