אביב אוחיון, פעיל ימין שמופיע גם כמלכת דראג המכנה את עצמו "לה אוחצ'ה", החל לעשות גלים ברשת כשהחל להעלות סרטונים בהם חוסם את העיתונאי גיא פלג. בסרטונים, ניתן לראות את אוחיון במאבקי חסימה בלתי פוסקים עם פלג בקריאות: "מי זה פה ליידי גאגא?", "יפה המשקף, זה מאיר לך את הפנים", ואף לועג לוסטים הצהובים של הפעילים שהתגייסו למנוע את החסימות על העיתונאי ואומר: "מה זה לחודש הגאווה?".
@aviv_ohayon2006 @rene_gispan השמאל מתפוצץ ממי✨?#ביבימלךישראל #הימיןהמאמין #fyp ♬ צליל מקורי - Aviv
בסרטונים נוספים, נראה אוחיון מתרועע עם מקבילו, מרדכי דוד שידוע בחסימות עיתונאים ואישי ציבור נוספים. דוד, אף הצהיר כי הוא מגייס "פעילים" נוספים במטרה להגביר את כוח החסימה.
"הסברה לשמאלנים" בדראג
בסרטון נוסף, נראה אוחיון לבוש בעקבים גבוהים, אוברול נשי ופאה לראשו בעת הוא אוחז במגפון וצועק מתחת לביתו של גיא פלג. בראש הסרטון הוסיף: "תיעוד שלי עושה הסברה מתחת לבית של גיא פלג לפעיל שמאל".
