וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחי, איפה האוטו שלי?

לי-אור אברבך

7.7.2005 / 7:14

אילן שושן ממשיך בשיתוף הפעולה עם ערוץ 10 בסדרה שתעקוב אחרי גנבי רכב בפעולה. בשיחה עם וואלה! ברנז'ה הוא מספר מה קרה כשנעלם לו האוטו

החל מיום הראשון הקרוב ומיד לאחר הסבוניה החדשה והמדוברת 'פיק אפ' תחל בישראל 10 סידרה תיעודית חדשה בבימויו של אילן שושן, "מכוניות גנובות" (21:40). הסדרה, בת שלושה פרקים, תתעד את הדרך שעוברת על המכונית שלנו, מרגע שהגנב מתיישב בכסא ועד לסוף המרדף שעורכים אחריו אנשי הביטחון של חברת "איתוראן".

שושן, אוטוטו 39, היה בעבר יקיר מדורי הרכילות ונסיך התעשיה, לפני שהתיישב והפך מטוחן מסיבות סדרתי לאבא מסור. הוא שימש כשחקן ('בת ים ניו יורק') ובמאי מבוקש, בעיקר של סרטי תעודה, ביניהם "ענת אלימלך - הסיפור האמיתי" ששודר בערוץ 2 ו"אורחים זרים", ששודר בערוץ 10 ועסק בישראלים המשוכנעים שצפו בעב"מים.

"בממוצע בכל לילה נגנבות 60–70 מכוניות בישראל", מספר לוואלה! שושן. "בסידרה ניתן לראות מרדפים מרהיבים, סכנה, אדרנלין". בין היתר ישולבו בסידרה אותה יגיש גיא זוהר ראיונות עם גנבי רכב מתוך כלאם שיתנו לנו טיפ כיצד לשמור על מכוניותינו משכמותם.

"קמתי לפני חודש ולא מצאתי את הרכב. מיד נכנסתי להיסטריה", מספר שושן, "הלכתי למשטרה וראיתי שהיומנאי מזכיר לי מישהו. אז נזכרתי שהוא דומה למוסכניק אצלו השארתי את האוטו יום לפני...". זה סיפור הגניבה הכושל של שושן שמקווה להצלחה מרשימה יותר עם הסידרה שתסתמך בעיקר על המקפצה של 'פיק אפ' שטרם הוכיחה את עצמה. שושן עתיד להמשיך ולעבוד עם הערוץ, ובקנה בין השאר יש לו פרויקט יומרני במיוחד, עליו "מוקדם לדבר", לדבריו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully