וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"לא נדחה שעת שידור פיק אפ"

לי-אור אברבך

10.7.2005 / 13:30

כך אמרו היום ב-10 בעקבות מחאתו של שקלאר על שיבוצה בפריים טיים. וגם: 'אהבה זה כואב' שבה לשידורים חוזרים

גורמים בערוץ ישראל 10 הביעו תמיהה היום על העיתוי בו בחר מוטי שקלאר, מנכ"ל הרשות השניה, לצאת נגד שעת השידור של הטלנובלה 'פיק אפ'. שקלאר פנה לערוץ ואף אמר לכלי התקשורת כי אין זה מן ההגיון שתכנית בז'אנר של 'פיק אפ' תשודר בפריים טיים של ערוץ ברודקאסט. גורם בכיר בערוץ מסר לוואלה! ברנז'ה את הדברים הבאים: "מדוע האמירה הזו לא נעשתה חודשים כשהידיעה על עליית פיק אינה יורדת מהכותרת? ישנם בערוצים מקבילים תכניות הנחשבות גם הן ברמה נמוכה ואיש לא התייחס אליהן מעולם."

מהערוץ עצמו נמסר בתגובה: "לא נתקבלה כל פניה רשמית להזיז את שעת השידור מ-21:00 ואין בדעת הערוץ לדחות את התכנית המדוברת כל כך".

ערוץ 10 מתכוון להחזיר את 'אהבה זה כואב', לשידורים חוזרים החל מיום חמישי הקרוב, מייד לאחר שידורה של 'פיק אפ'. הדרמה המדוברת והמצליחה בכיכובם של דנה מודן ואסי כהן הייתה מהעוגנים החשובים של הערוץ בתקופה בה היא שודרה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully