וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רייטינג יומי: הדרך אל הכפר

רותם דנון

20.7.2005 / 11:31

צעדת המתנחלים וההתבצרות בכפר מימון הובילו את מהדורות החדשות לככב בעשיריה, כצפוי. 'פסוקו של יום' עובר את 'פיק אפ' ו'הפלא השמיני' עם מיקי חיימוביץ' מאכזב בגדול

כל מהדורות החדשות של אמש זכו לחיזוק בנתוניהם. הסיקור החדשותי המתמשך של היומיים האחרונים את צעדת המתנחלים לגוש קטיף וההתבצרות בכפר מימון הוביל, כצפוי, את החיזוק הנ"ל, כשמהדורת חדשות 2 מתמקמת במקום ה-1, עם 18.5%. גם 'מבט' ו'חדשות 10' נהנו מקפיצה בדירוג. הראשונה התברגה במקום ה-3 עם 14.3% והשניה במקום ה-8 עם 9.6%. גם 'שש עם' זכתה לנתון מרשים ביותר, 12.4% והמקום ה-5.

טלעד הכניסה אתמול 3 תכניות לעשיריה, כשאמנון לוי מדורג שני (16.7%), מסע עולמי רביעית (14.2%) ו'אהבה מעבר לדירה' שישית (11.2%). 'ערב חדש' ו'פוליטיקה' בערוץ 1 חותמות את העשיריה.

בערוץ 10 זכו לעלייה קטנה באחוזיה של 'פיק אפ', 5.1% והמקום ה-21 בטבלה. אגב, אם 'פסוקו של יום' הייתה במדידה (היא לא בגלל אורכה), הרי שהיא הייתה עוברת את 'פיק אפ', עם 5.6%. 'לונדון וקירשנבאום' (6.4%) ו'היום שהיה' (6.2%) ממשיכות לעקוף אותה. צרת הרבים ברצועת הפריים-טיים של ערוץ 10: 'הפלא השמיני', סדרת התעודה המושקעת של מיקי חיימוביץ', זכתה לנתון נמוך אף משל 'פיק אפ', 4.9% בלבד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully