וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גולדן עוזב את מעריב

וואלה! ברנז'ה

11.8.2005 / 19:59

עורך 'פרומו' ימונה לסמנכ"ל תוכן וערוצים ב'ענני תקשורת'. יחליף בתפקיד את אילנה שובל-שקד ז"ל

שי גולדן, עורך המוסף "פרומו" של עיתון "מעריב", יעזוב את העיתון בקרוב על מנת לשמש כסמנכ"ל תוכן וערוצים בחברת "ענני תקשורת". ההתקשרות בין הצדדים נסגרה בימים האחרונים.

גולדן החל את דרכו העיתונאית ככתב ועורך באתר "וואלה!". מאוחר יותר שימש גם כמבקר טלוויזיה במוסף 'ערוצים' בעיתון "ידיעות אחרונות". באביב שעבר עזב גולדן את וואלה! וידיעות על מנת לשמש כעורך ב'מעריב', שם הוא ייסד את מוסף התרבות "פרומו", הגרסה החדשה של "תרבות מעריב".

ב"ענני תקשורת" יחליף גולדן את אילנה שובל-שקד ז"ל, שנפטרה לפני מספר שבועות אחרי מחלה קשה. במסגרת תפקידו החדש, ינהל גולדן את ערוצי קבוצת ענני תקשורת - החיים הטובים, אגו, ניקלודיאון ו-game one ובמקביל, יפקח על פיתוחם של תכנים חדשים בחברה המפיקה (באמצעות 'שמים') תכניות לערוצים שונים ('אודטה', ל-10, 'אקזיט' ל-HOT 3, לדוגמה). גולדן צפוי גם לעסוק בשילוב תכנים בערוצים זרים המיוצגים בישראל על ידי החברה, כמו 'דיסקאברי' ו-MTV.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully