וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ילדים, זה הסיפור שלה

לי-אור אברבך

15.8.2005 / 12:47

מהדורת "חמש וחצי" של ערוץ הילדים מתאימה עצמה גם להתנתקות ומגייסת את שירה פליקס, המתנתקת מ-10, לסיקור מקרוב בגוש

חמישה ימים לפני עזיבתה את חדשות 10, מצטרפת שירה פליקס, לצוות "חמש וחצי", תכנית האקטואליה של ערוץ הילדים. פליקס אמורה לסקר את ההתנתקות בזווית ראיה המותאמת לילדים, תוך שידור כתבות מגוש קטיף ובלווי תהליך הפינוי. את "חמש וחצי" מגישים אברי גלעד ואלי אילדיס לסירוגין, לצד ילדים מנחים.

פליקס הייתה מראשונות המפונות מחדשות ערוץ 10 עם כניסתו לתפקיד של המנכ"ל החדש, אורי ברזילי. מאז עברה תוכניתה "הסיפור שלי" להפקת הערוץ, ולאחרונה החל שידור עונתה השלישית, שצולמה מראש. לא ברור, אם פליקס עתידה להשאר בערוץ הילדים לאחר ההתנתקות.

מערוץ הילדים נמסר, כי במהלך ההתנתקות ייחודו תכניות "חמש וחצי" להציג לילדים את מורכבות התהליך דרך ה"עיניים שלהם". הדבר יעשה בשידור יומנים אישיים של ילדים מגוש קטיף, אירוח באולפן וכתבות שטח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully