פרסום ראשון: אביעד קיסוס צפוי להנחות את התכנית 'Y בעשר' של ערוץ yes Y, כך נודע לוואלה! ברנז'ה. קיסוס יכנס לנעליו של מיכאל הנגבי ויגיש לצידה של הילה נחשון, במגזין שצפוי לשנות גם את הפורמט שלו לחדשותי יותר, ובכך להוות תחרות חזקה יותר לתכניתו של גיא פינס.
קיסוס, 27, החל את דרכו כבעל טור במגזין הטלוויזיה "רייטינג". לימים התקדם לתפקיד סגן עורך המגזין. טבילת האש התקשורתית הראשונה שלו הייתה במסגרת 'תכנית הבוקר' של רדיו תל אביב 102FM, אותה הוא מגיש עד היום עם טל ברמן. בטלוויזיה התפרסם כמגיש תכנית השידוכים "דייט לסטרייט" (טלעד), שעלתה בקיץ 2004 בערוץ 2 ושודרה במשך 2 עונות. כמו כן, התארח ב"שיר שלנו".
קיסוס סירב להגיב על הדברים והפנה אותנו לסוכנו, אילן בושרי, שאת תגובתו לא ניתן היה להשיג עד לעליית הידיעה. מ-yes Y נמסר: "אין תגובה".
אביעד קיסוס ל'Y בעשר'
לי-אור אברבך
17.11.2005 / 3:30