כתבת גלי צה"ל בדרום, עדי נגר, תמלא את מקומה של חן ליברמן ככתבת לענייני משטרה באיזור תל אביב של גלי צה"ל. כך נודע לוואלה! ברנז'ה. זאת לאחר שליברמן החלה לשמש באחרונה כמבזקנית בתוכנית "ערב טוב" עם גיא פינס.
נגר, בעלת תואר ראשון בתקשורת, החלה את דרכה התקשורתית ברדיו דרום, כשדרנית וככתבת במחלקת החדשות. בשנתיים האחרונות היא כתבת ומבזקנית בחדשות HOT בדרום וכתבת ידיעות אחרונות בנגב. היא אמרה היום לוואלה! ברנז'ה: "אני שמחה להמשיך ולהתקדם בתחנה. בתור עיתונאית שמסקרת בימים כתיקונם את הדרום אני רואה בהגעה למחוז תל אביב אתגר מרתק".
בתוך כך, קרוב מינויו של יוני שיינפלד לתפקיד הכתב הצבאי במקום אילן אוסטפלד, שהתמנה לתפקיד יועץ התקשורת של השר סילבן שלום. שיינפלד, רס"ן, מילא בעבר תפקידים שונים בדובר צה"ל. את תגובתו לא ניתן היה להשיג.
מגלי צה"ל נמסר, כי "עדי נגר עשתה עבודה מצוינת בדרום והוחלט להעבירה לתל אביב. המשא ומתן עם שיינפלד עודנו נמשך".
מינויים חדשים בגל"צ
לי-אור אברבך
20.11.2005 / 16:59