מועצת הרשות השנייה אישרה אמש שני חברי דירקטוריון מטעמה כנציגי הציבור לחברת החדשות של ערוץ 2. השניים הם ד"ר אילן אסיה, מרצה לתקשורת ויועץ תוכן במכרז ערוץ 2 ולשעבר חבר הועד המנהל והמליאה של רשות השידור ועו"ד דוד גילת, פעיל חברתי, נציג ציבור בביה"ד למשמעת של משטרת ישראל.
החברים החדשים מצטרפים ליו"ר חברת החדשות, יצחק ליבני ועו"ד רחל בן ארי אשר מכהנים אף הם מטעמה של מועצת הרשות השנייה.
בשבועות הקרובים תדון מועצת הרשות השנייה במועמדים נוספים מטעמה לדירקטוריון חדשות 10. יו"ר המועצה, נורית דאבוש אמרה, כי היא "רואה חשיבות במינוי הראוי של נציגינו בחברת החדשות. אני בטוחה, כי הם ימלאו את תפקידם נאמנה כנציגי הציבור וישקפו את עמדותיה של הרשות השנייה בחברת החדשות".
בישיבת המועצה התארח נשיא קשת הנכנס, אלכס גלעדי שהציג בפני חברי המועצה את תפקידיו העיקריים בחברת קשת ואת חזונו לעתיד השידורים המסחריים-ציבוריים.
מונו שני דירקטורים לחדשות 2
לי-אור אברבך
21.11.2005 / 11:56