וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עזיבה היסטורית

לי-אור אברבך

23.11.2005 / 18:31

לאחר 12 שנים בגלי צה"ל, עוזב ערן סבאג, מגיש שעה הסטורית ותיאוריית הקשר, את התחנה לטובת דוקטורט בפילוסופייה יהודית

שדר גלי צה"ל הוותיק ערן סבאג, עוזב את גלי צה"ל. סבאג ביקש לפני כחודש ממפקד גלי צה"ל, ליטול פסק זמן מעבודתו בתחנה, בשל רצונו לכתוב את עבודת הדוקטורט בפילוסופייה יהודית עליה הוא שוקד כעת.

במהלך התקופה הקרובה, לאחר שגלי צה"ל תמנה מחליף, יפסיק סבאג לשדר את שתי תוכניותיו "תיאוריית הקשר" ו"שעה היסטורית", אותה התחיל לשדר עם עזיבת אלכס אנסקי לפני כשנה לצד ההיסטוריון, פרופ' מיכאל הרסגור. בתחילת דרכו שהייתה כאיש מחלקת האומר, נודע כסייד קיק של טל ברמן ב"מוטל בספק" ובהמשך הגיש גם את "הפרשה", וה"מילה האחרונה".

מגלי צה"ל נמסר, כי "במהלך כ-12 שנים שידר סבאג, בתחילה כחייל ובהמשך כאזרח שורת תוכניות שזיכו ומזכות את גלי צה"ל להערכה והוקרה רבים, ברדיו ציבורי ואיכותי".

מפקד התחנה, אבי בניהו אמר, כי "ערן מהווה באישיותו ובפועלו הרדיופוני לבנה מרכזית בגלי צה"ל. אני מכבד את רצונו לקחת פסק זמן מהעבודה ברדיו לאחר שנים רבות וגלי צה"ל תישאר ביתו גם בעתיד".

ערן סבאג אמר לוואלה! ברנז'ה כי הוא מודה למפקד על דבריו החמים וכי אין לו מה להוסיף על הדברים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully