וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החיים יפים

וואלה! ברנז'ה

6.12.2005 / 16:38

תכניות הרכש של ערוץ 'החיים הטובים' שוברות שיאי רייטינג לערוץ נישה. 'ענני תקשורת': הערוץ מגיע לפיקים של עד 5% ממנוייו

ערוץ החיים הטובים מדווח היום כי הצפייה בו הוכפלה בנובמבר האחרון לעומת התקופה המקבילה אשתקד. זאת במדידה בקרב מנוייו שבין צופי HOT, המראה כי תכניות בערוץ רשמו פיקים שהגיעו עד לקרוב ל-5%, נתונים גבוהים מאוד עבור ערוץ נישה. מספר בתי האב המנויים לערוץ החיים הטובים, ב-yes וב-HOT עומד על כ-600 אלף.

הפיק נרשם דווקא בתכניות רכש - "סיכוי אחרון לאהבה", שעוסקת בטיפולים זוגיים, תוכנית הבישול "בסיר אחד", תוכנית הטיולים "על גג העולם" ותוכנית העיצוב "סדר בבלאגן". אלו השיגו בין 4 ל-5% רייטינג בשיא. יש לציין כי ערוצי הנישה של הכבלים והלווין לא עוברים בדרך כלל את הממוצע של אחוז עד שניים, וכי המדידה נעשית באמצעות סקרים, ולא באמצעות פאנל הפיפל מיטר של הוועדה למדרוג.

בערוץ מציינים כי גם תכניות המקור 'מגזין החיים הטובים' ו'צוקריה' רשמו בחודשי הקיץ נתונים נאים. סקר שערכה חברת "מחקרי הגל החדש" עבור הערוץ, מעלה כי רבע מאלו שהגדירו עצמם כצופים קבועים בערוץ, צופים בו על בסיס יומי, וכי כ-45% צופים בו שלוש פעמים בשבוע.

שי גולדן, סמנכ"ל תוכן וערוצים ב"ענני תקשורת", המפיקה את הערוץ, אמר היום כי הסקרים שביצעה החברה מלמדים כי "'החיים הטובים' כמותג מוביל בתחום הלייף סטייל בישראל, ומתרגם את עוצמתו לנתוני צפייה יפים מאד. תפקידנו כעת הוא לתרגם את עוצמת המותג גם בהיבטים אחרים, לא רק הטלוויזיוניים".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully