וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רייטינג יומי: אמא'לה מחליפה

רותם דנון

22.12.2005 / 11:41

בכורה מדהימה לדרמה 'אמא'לה' בקשת: 32.2% (ו-47.2% Share). 'עובדה' פתחה את העונה בלי ישראייר, אבל עם 27.5%

במשרדי קשת הרבה יותר ממרוצים. יום רביעי החדש עלה אף על הציפיות הרבות שתלו בו, כשהדרמה 'אמא'לה' פותחת עם 32.2% ו-670 אלף צופים. בזכיינית מציינים בסיפוק כי בין השאר, חל גידול אמש בצפיה של 40% בקרב נשים בגילאי 18+.

תכנית פתיחת העונה של עובדה, שעוררה אתמול סערה תקשורתית (ראו קישור) לאחר דחיית שידורו של התחקיר הפותח על 'ישראייר', הניבה נתון גבוה גם היא - 27.5% בממוצע (נזכיר כי הרייטינג הממוצע של 'בולדוזר' בימי רביעי היה 20.4%). לקשת עוד 2 תכניות בעשירייה, השידור החוזר של 'ארץ נהדרת' (15.4%, משתלם יותר מתכנית טריה של 'לא נפסיק לשיר') ותכנית על עשיית הסרט 'נרניה' (12%), שנהנתה מהפלטפורמה שסיפקה לה 'אמא'לה'.

חדשות 2 נהנו אתמול ממוצעי הפריים טיים הגבוהים וטיפסו ל-26.1%, מה שלא פגע ברייטינג של חדשות 10 (11.3%). גם 'לונדון וקירשנבאום' בעשירייה (8.2%). מבט שוב משתרכת מאחור (8.1%).

מדד פיק אפ: 3.1%, שזה כמו טיפוס ל-40,000 רגל.

מדד רפי רשף-ערב חדש: עליה ל-5.3% לעיגולד, וירידה ל-7.3% למרגלית.

המספר הנוסף: 'השיר שלנו', שידור חוזר, 16:00 בצהרים - לא פחות מ-6.7% (ו-19.1% Share). וכל מילה מיותרת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully