וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מה בוער לעמית סגל?

לי-אור אברבך

25.12.2005 / 15:51

בלעדי: במעריב רצו מאוד את עמית סגל, עוד לפני הבחירות, אבל בגל"צ לא היו מוכנים לוותר על הכתב והציעו לו תפקיד הגשה קוסם

עמית סגל עשוי להשתלב בהגשת מה בוער של גלי צה"ל. את התוכנית מגיש בימים כתיקונם רזי ברקאי אולם יום אחד בשבוע מגישים את המשדר שדרים מתחלפים בהם רביב דרוקר ואודי סגל. לאחרונה פרשה מההגשה שלי יחימוביץ' שפנתה לפוליטיקה.

לאחרונה ניהל סגל, הכתב הפרלמנטרי של התחנה הצבאית, מגעים מתקדמים עם מעריב. בעיתון שהציע לו הצעה "אטרקטיבית", הייתה כוונה לתגבר באמצעותו את שורות הדסק הפוליטי לקראת הבחירות. כמו כן, סגל שנחשב לכתב מוערך אמור היה להיות חלק מעתודת כתבי העתיד של העיתון. בגלי צה"ל הזדרזו לעשות כל שביכולתם והציעו לסגל להשתלב יותר בתפקידי ההגשה.

מגלי צה"ל נמסר, כי "עמית סגל הוא עיתונאי מוכשר ונכס לגלי צה"ל, ומשמש בגלי צה"ל בתפקידי כתב, עורך ומגיש. לאחרונה אף הגיש את יומני הבוקר ותוכניות אקטואליה אחרות וימשיך לעשות זאת בגלי צה"ל".

עמית סגל סירב להגיב על הדברים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully