נתוני הרייטינג בטבלה אמש צנחו לשפל שלא נראה מזה זמן רב. התכנית היחידה שעברה את קו 20 האחוזים היא חדשות 2 (22.1%). לרשת שתי תכניות בלבד בעשירייה, 'פספוסים' (18.3%, צניחה של כמעט 30% מהשבוע שעבר) ודודו טופז צונח גם הוא, ל-13% בלבד.
עיקר הרייטינג האבוד של 2 הלך לישראל 10, שהכניסו ארבע תכניות לעשירייה. משחק הכדורגל בין מכבי תל אביב למכבי חיפה השיג 15% במקום השלישי, המהדורה המרכזית עם 10.8% ו'דאבל פס' מטפסת ל-9.1% ומביסה את טל ברמן, שהתרסק ל-6.8% (שתי תכניותיו הראשונות ניצבו על רייטינג דו-ספרתי, כזכור). ברמן כנראה לא פרפר לילה, רק עש לילה.
גם השידור מאולימפיאדת החורף ברשת, שנאלץ לעמוד מול המחצית השניה של משחק הכדורגל, השיג נתון נמוך של 7.6%. גם 'ניפ טאק' ניזוקה ומשיגה כמחצית מהממוצע הרגיל שלה - 5.3%.
נקודת האור של רשת נמצאת בשעות האור דווקא: תכנית הבוקר החדשה של אברי גלעד ועינב גלילי השיגה נתון גבוה בכ-20% מהממוצע לרצועה - 6% (7% בין 7:00 ל-8:00), כשמנגד תכנית הבוקר של 10 ירדה ל-1.8% בלבד, פחות משליש הנתון של רשת. והניקוד הגבוה השני של היום הוא הניקוד הכתום - 'ג'ודי' מטפסת ל-5.1%.
מדד 17:00 - כאן ישנה נקודת אור לערוץ 2, שהובס בשבוע שעבר על ידי ערוץ 1. חדשות בחמש חוזרת להוביל, אתמול בפער משמעותי: 8.3% ל'חדשות בחמש' מול 5.8% בלבד ל'ערב חדש'. נושף בעורפה של האחרונה הוא רפי רשף האלמותי, עם 5.6%.עם המספר הנכון במשקפיים הוא תיכף יראה אותם מאחוריו.
רייטינג יומי: נפלו ברשת
רותם דנון
13.2.2006 / 11:56
