וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שנתיים הספיקו: אבי משולם בדרך החוצה מ"ידיעות אחרונות"

עודכן לאחרונה: 11.6.2025 / 13:17

לוואלה נודע כי משולם, לשעבר מנכ"ל רדיו תל אביב שהוביל את מהלך איחוד המערכות בין העיתון המודפס ל-ynet, יעזוב את תפקידו. מו"ל הקבוצה נוני מוזס הציע לעורך לשעבר נטע ליבנה שעזב לקשת - לחזור. הנה הפרטים

אבי משולם. יח"צ,
אבי משולם/יח"צ

שוב רעידת אדמה בידיעות אחרונות: שנתיים אחרי שנכנס לתפקידו, אבי משולם יסיים את עבודתו כעורך העל בקבוצה - כך נודע לוואלה. משולם נכנס לקבוצת "ידיעות אחרונות" במרץ 2023 והוביל את השלמת איחוד המערכות בין העיתון המודפס ואתר ynet.

ברקע כהונתו הקצרה משולם אף השלים את גל הקיצוץ הנרחב בקבוצה, שכלל פיטורי עשרות עובדים וכן את סגירת מיזם הרדיו של ynet פחות משנה להקמתו - כפי שדווח בוואלה.

עוד נודע לוואלה כי בידיעות אחרונות הציעו לאחרונה לעורך העיתון המודפס לשעבר נטע ליבנה לשוב לקבוצה, הפעם בתפקיד "עורך העל". ליבנה נדחק בזמנו החוצה מהקבוצה בין היתר על ידי מוזס עצמו, שביקש לבצע מהלכים, ומבחינתו לא זכה תמיד לשיתוף פעולה. בשנתיים האחרונות משמש ליבנה כעורך מיזם V1 של קשת 12.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully