וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הקמפיין של מתמודד הדמוקרטים: מאות שלטי החזרה בשאלה באומן

וואלה ברנז'ה

עודכן לאחרונה: 7.9.2025 / 16:17

יוזם הקמפיין, נאור נרקיס, רכש כבר בינואר השנה את מרבית שטחי הפרסום בהשקעה של עשרות אלפי דולרים. המיקומים פרוסים בכל דרכי הגישה לאומן, סמוך לקבר הרבי וכן באיזורי הזנות בעיר

שלט חוזרים בתבונה באומן. צילום מסך, צילום מסך
שלט חוזרים בתבונה באומן/צילום מסך, צילום מסך

פרובוקציה תקשורתית או אצבע בעין? 250 שלטי חוצות הקוראים לחזרה בשאלה יקבלו את פניהם של המתפללים היהודים השנה באומן.

הקמפיין, יוזמה של עמותת "חוזרים בתבונה" הוצב לקראת ראש השנה, ולפי יוזמו, מייסד "חוזרים בתבונה" ומתמודד בדמוקרטים נאור נרקיס, כבר בינואר השנה נרכשו מרבית שטחי הפרסום בהשקעה של עשרות אלפי דולרים. לדבריו, המיקומים פרוסים בכל דרכי הגישה לאומן, סמוך לקבר הרבי וכן באיזורי הזנות בעיר.

"מדובר במתנה מאיתנו לכל החרדים שרוצים להיות חילונים חופשיים רק באומן ואז חוזרים לארץ להיות שומרי תורה ומצוות", אומר נרקיס.

לדבריו, "כולנו יודעים מה קורה באומן ושלצד התפילות יש גם תעשיית מין ענפה. ‏למה הם עושים את זה? כי הם מרגישים כלואים בכת. הם אנשים שמרגישים דיכוי וחיים תחת אינסוף הגבלות ואיסורים. אז הכל מתפרץ באומן. ‏חוזרים בתבונה מציעה לחרדים שפוקדים את אומו. שבמקום להיות חילונים פעם בשנה - אפשר להיות חילונים כל השנה ולחזור בתבונה".

שלט חוזרים בתבונה באומן/צילום מסך, צילום מסך

נרקיס עלה לאחרונה לכותרות, דווקא בשל התעלמות מרבית כלי התקשורת מדוכן "חוזרים בתבונה" שהקים בבני ברק, ואשר פוזר בלחץ המשטרה ותחת אלימות של עוברי אורח.

נרקיס טען שפנה לכל גופי התקשורת עם הסיפור שלו אבל רק אתר אחד פרסם את האירוע. והאירוע היה שנרקיס חטף מכות קשות בזמן שהוא שוכב על הרצפה ופגיעות ראש, זאת יממה אחרי שבעלים של פיצריה לא כשרה הותקפו במודיעין.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully